Opis

PRODAMO
Poslovni prostor v središču Kranja

Na Koroški cesti 1 v Kranju prodamo pisarno v drugem nadstropju poslovne stavbe. Pisarniški prostor z vsemi priključki potrebnimi za sodobno poslovanje meri 22,90 m2. Poleg sodijo še solastniški skupni prostori: čajna kuhinja, toaletni in tehnični prostori, terasa ter skupni komunikacijski prostori. Poslovni prostori so klimatizirani in imajo lastno plinsko peč z radiatorskim ogrevanjem. Dostop v prostore je urejen z zasebnim dvigalom iz Jahačevega prehoda ali po skupnih stopnicah iz drugega dela stavbe.

Nepremičnina leži na odlični lokaciji med glavno mestno vpadnico in starim mestnim jedrom ter je od najbližjega priključka na avtocesto oddaljena le 3,5 km. V bližnji okolici so številne trgovine, restavracije, banke, pošta, upravna enota in zasebni vrtec.

Prometna lokacija v centru mesta, hiter dostop do avtoceste, javna parkirišča v bližini in avtobusna postaja pred objektom nudi enostavno dostopnost nepremičnine.

Za dodatno varnost in udobje parkiranja, predmetnemu poslovnemu prostoru pripadata 2 parkirni mesti, ki se nahajata v sosednji garaži poslovno-stanovanjske stavbe "Dvorec Jelen". Cena posameznega parkirnega mesta znaša 15.000 EUR z že vključenim 22% DDV.

Energetska izkaznica

EI ni potrebna (334.člen EI-1)