Opis

Prodamo poslovne prostore na Ljubljanski cesti 20 v Celju

Prostori so namenjeni storitveni dejavnosti in opremljeni za sodobno bančno poslovalnico. Poslovni lokal se nahaja v pritličju in delno prvem nadstropju poslovno-trgovskega objekta z garažno hišo ob glavni vpadnici v stari center Celja. V neposredni bližini je Splošna bolnica Celje, Srednja zdravstvena in osnovna šola Glazija ter upravno središče Mestne občine Celje kar zagotavlja visoko dnevno obiskanost  lokacije. 

V 383 m2 velikem pritličnem delu so prostori urejeni za bančno poslovalnico z 7 pisarnami, prostorom za bankomat, arhivom, toaletnimi prostori, manjšo kuhinjo in konferenčno sobo. Glavni vhod v objekt je neposredno iz Ljubljanske ceste in vodi v veliko avlo s servisnim pultom. V nadstropju je 101 m2 pisarniških prostorov s tremi pisarnami in manjšim arhivom. Etaži sta povezani z notranjim stopniščem. Prostori v nadstropju imajo ločen vhod iz poslovnega centra zato je možna preureditev v dve ločeni enoti.

Nepremičnina se nahaja na odlični lokaciji na vhodu v stari center mesta in nudi hiter dostop do avtoceste, avtobusne postaje, ki je pred objektom ali železniške postaje. Na severni strani objekta je urejena parkirna hiša Glazija s 566 notranjih parkirišč in 42 zunanjih. Od mestnega središča je objekt oddaljen 600 m in 3,5 km od avtocestnega priključka Celje – center. 

Priloge

Energetska izkaznica

Razred D6 81 kWh/m²a
A1
A2
B1
B2
C
D
E
F
G
0 15 35 60 105 150 210 300+